середа, 21 квітня 2010 13:37

5-річна дитина випала з автобуса на проїжджу частину

 5-річна дитина випала з автобуса на проїжджу частину

У Запоріжжі 5-річна дитина отримала травми після того, як випала з автобуса на проїжджу частину.

Як повідомили в Управлінні Державтоінспекції в Запорізькій області, ДТП було зареєстроване 20 квітня близько 16.00 на вул. Комінтерну в Ленінському районі Запоріжжя.

"За попередніми даними, одна з пасажирок автобуса не угледіла за своєю дитиною, в результаті хлопчик відкрив двері запасного виходу з транспортного засобу і випав на проїжджу частину", - повідомили в ЦГЗ.

Яким чином 5-річному малюкові вдалося відкрити двері запасного виходу: мала місце лише неуважність матері чи то було недотримання норм і вимог техніки безпеки при здійсненні пасажиро перевезень - зараз встановлюється.

Дитину госпіталізовано до обласної дитячої лікарні з діагнозом "черепно-мозкова травма".

Раніше у столиці на Оболоні з маршрутки випали 2 молодих людей. Водій мікроавтобуса "Мерседес" зупинився на червоне світло. Тим часом задні двері відкрилися, і з невідомих причин молодий чоловік почав падати, намагаючись утриматися, він потягнув за собою дівчину, яка стояла поруч.

Обоє звалилися на проїжджу частину. Потерпілі отримали закриті черепно-мозкові травми і були доставлені в лікарню швидкої допомоги.

За словами свідків, хлопець який випав, був п"яним.

УНІАН, Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину « 5-річна дитина випала з автобуса на проїжджу частину». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі