середа, 19 грудня 2007 15:56

485 батьків покарано кримінальною міліцією минулого тижня

Упродовж тижня підрозділами Кримінальної міліції у справах дітей порушено 21 кримінальну справу з втягнення неповнолітніх у злочинну діяльність, розкрито 303 злочини, 485 батьків притягнуто до адміністративної відповідальності за невиконання обов"язків по вихованню своїх дітей, до органів внутрішніх справ доставлено 400 бездоглядних і безпритульних дітей, з них 56 – які займалися жебрацтвом. З"ясовано місцезнаходження 131 дитини, що перебувала у розшуку. Зареєстровано 6 фактів схиляння дорослими дітей до вживання наркотичних засобів.

Про це повідомив департамент зв"язків з громадськістю МВС України на своєму офіційному веб-сайті.

У місті Луцьку на Волині працівниками міліції затримано 21-річного непрацюючого місцевого жителя, який втягнув 17-річного хлопчака у скоєння крадіжки. Такі ж випадки втягнення дорослими дітей у скоєння крадіжки мали місце у Донецькій, Кіровоградській, Миколаївській, Івано-Франківській, Сумській областях. Водночас у Миколаївській та Полтавській областях оперативники затримали громадян, які втягнули неповнолітніх у скоєння грабунку.

Оперативники УМВС України в Миколаївській області затримали 18-річного місцевого мешканця, який схилив 13-річну дівчинку до вживання наркотичних засобів.

На Одещині 38-річний чоловік витягнув 8 річного хлопчика у свій злочинний бізнес з підробки грошей. А 19-річний житель столиці втягнув 15-літнього юнака у скоєння шахрайства. В обох випадках порушені кримінальні справи.

"Газета по-українськи"

Зараз ви читаєте новину « 485 батьків покарано кримінальною міліцією минулого тижня ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі