субота, 04 жовтня 2008 11:08

17-річна дівчина нанесла новому знайомому 17 ударів ножем

Житель Луганщини пересвідчився на власному досвіді, що ліпше не змушувати жінку до сексу. Вночі до реанімації лікарні в Кіровську потрапив 29-річний чоловік із численними ножовими пораненнями.

Поки медики боролися за його життя, оперативники з"ясовували обставини трагедії. Уже за годину особу, яка поранила молодика, затримали. Нею виявилася 17-річна дівчина.

Друзі Олексія, Оксана та Ігор, вирішили познайомити його з милою дівчиною. Нагледіли свою знайому Олену.

Побачення в чотирьох розпочали в барі. Двогодинне спільне вживання горілки неабияк споріднило компанію. Тому знайомство вирішили продовжити на квартирі в Оксани та Ігоря. Згодом пари розійшлися по кімнатах спати.

Дівчина стверджує, що Олексій зґвалтував її, коли вона спала. А коли прийшла до тями, вирішила помститися настирливому коханцеві. Та слідчі уточнюють – зґвалтування не було, і Олена поранила Олексія з невиправданих причин.

Андрій Набока, керівник слідчого відділу Кіровського МВ УМВСУ в області: "Абсолютно ніякої причини не було. Вона схопила ніж і із словами: "Зараз я зроблю тобі приємне", - почала завдавати ударів. Ударів в цілому було нанесено 17. Частину з них було нанесено в життєво важливі органи. Проте хлопець залишився живий".

На крики чоловіка прибігли друзі. Їм вдалося вирвати ножа з рук розлюченої знайомої й заспокоїти її. Оксана та Ігор викликали швидку. Одразу за лікарями до квартири завітали міліціонери.

На дівчину, що пошматувала горе-коханця, заведено карну справу. Психіатрична експертиза визнала її за осудну, повідомляє НТН

Зараз ви читаєте новину « 17-річна дівчина нанесла новому знайомому 17 ударів ножем ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі