понеділок, 11 червня 2007 13:36

$13,5 млрд. інвестицій. Підсумки Петербурзького економічного форуму

У Санкт-Петербурзі в понеділок завершив роботу дев"ятий міжнародний економічний форум. В останній день "Ленекспо", де розташовувалися основні майданчики форуму, був відкритий для всіх жителів і гостей північної столиці Росії.

В цілому в роботі ПЕФ взяли участь 8966 чоловік з 65 країн світу. Гостями та учасниками форуму стали 54 офіційних делегації, дев"ять президентів, чотирм прем"єр-міністри, 40 міністрів.

Освітлювали заходи, які проходили в його рамках, 1400 журналістів, що представляли близько 450 ЗМІ.

Стосовно ділових підсумків форуму, глава Міністерства економічного розвитку та торгівлі РФ Герман Греф напередодні повідомив журналістів, що було підписано близько 30 протоколів про наміри та інвестиційні проекти на суму 13,5 млрд доларів, з них 7,5 млрд припало на приватні компанії і 6 млрд - на змішане приватно-державне партнерство.

В рамках ПЕФ було проведене чотири пленарні засідання, зокрема за участю лідерів держав СНД, 16 "круглих столів". Бюджет самого ПЕФ склав 500 млн. рублів.

В рамках ПЕФ також був проведений неформальний саміт держав СНД, на якому обговорювалися питання, що стосуються як розвитку двосторонніх відносин, так і світові проблеми, повідомляє NEWSru.


Зараз ви читаєте новину «$13,5 млрд. інвестицій. Підсумки Петербурзького економічного форуму». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі