четвер, 05 листопада 2020 09:46

ЗСУ показали відео, як ставлять морські пастки для окупантів

ЗСУ показали відео, як ставлять морські пастки для окупантів

Підрозділи ЗСУ, які несуть службу поблизу узбережжя Чорного та Азовського морів, тренувалися ставити мінні пастки на суші та у воді. Навчання зняли на відео.

На суходолі українські військовослужбовці відпрацювали дії з нарощування інженерних загороджень мінними загороджувачами ПМЗ-4п та ГМЗ-3. А на десантнодоступних ділянках морського узбережжя – транспортерами, що плавають, ПТС-2, повідомила пресслужба Командування Об'єднаних сил ЗСУ в Facebook.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як українські та американські водолази оглядають місце майбутньої бази ВМС - добірка фото

"Постійні тренування інженерно-саперних підрозділів та рухомих загонів загороджень, як морських, так і тих, що діють на суходолі, гарантують своєчасне виконання завдань стосовно обмеження мобільності ворожих сил та засобів. Такі рубежі мінування на ймовірних напрямках дій противника значно ускладнюють його просування у глибину оборони наших військ", – пояснив командувач ОС ЗСУ генерал-лейтенант Сергій Наєв.

У змаганнях на кращу артилерійську батарею Збройних Сил України, які протягом місяця проходили на одному з полігонів Київщини, визначили переможців.

Зараз ви читаєте новину «ЗСУ показали відео, як ставлять морські пастки для окупантів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі