понеділок, 09 грудня 2019 13:41

ONUKA презентувала етнічний кліп

ONUKA  презентувала етнічний кліп
ONUKA презентувала етнокліп. Фото: 112.ua

9 грудня, гурт "ONUKA" презентував кліп на пісню "Zenit" з другого студійного альбому "MOZAЇKA". Про це йдеться на сайті 24tv.ua.

Музикантам відтворили полікультурність завдяки приголомшливим костюмам вигаданих персонажів. Режисером етнокліпу став саундпродюсер колективу та чоловік солістки Євген Філатов. Фентезійний кліп на пісню ZENIT виконаний на зразок старих українських веснянок.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: З'явився другий тизер документального фільму про гурт "ДахаБраха"

"Я сподіваюсь, завдяки ZENIT люди побачать те прекрасне, що нас оточує. Попри проблеми та негаразди, стрімкий ритм чи потреби сучасного світу, іноді потрібно зупинитися і відчути щастя у моменті. Ми бачимо лише те, що ми воліємо бачити", - прокроментуала Ната Жижченко.

У кліпі ONUKA використані розкішні святкові етнічні вбрання та масивні головні убори на різних мальовничих локаціях України. Цікавим елементом відео стали хлопчики, які у кадрі з'явилися з однаковими зачісками та в однаковому вбранні.

"Zenit" несе важливий меседж – не лише захоплюватися просторами природи, а й ощадливо ставитися до її ресурсів. Костюми, над якими працювала стилістка Леся Патока, створили з 15 мішків одягу, який вдалося відшукати на столичних секонд-хендах.

Український dark-folk гурт "Поророка" презентував кліп на тему Розстріляного відродження.

Зараз ви читаєте новину «ONUKA презентувала етнічний кліп». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі