середа, 20 березня 2019 07:43

Гру Call of Duty випустять для мобільних платформ

Гру Call of Duty випустять для мобільних платформ
Call of Duty вийде для мобільних. Фото із відкритих джерел.

Компанії Activision і Tencent повідомили, що гра Call of Duty: Mobile вийде в Північній і Південній Америці, країнах Європи та інших регіонах . Вона буде безкоштовною.

Геймери вже можуть пройти попередню реєстрацію, щоб отримати гру першими. Вона розроблена ексклюзивно для Android і iOS студією Timi, дочірньою компанією Tencent, передає Новое Время.

У бета-версії гри представлені багатокористувацькі режими, такі як Free4All, Search & Destroy, Team Deathmatch і Frontline, а також режим зомбі для одиночного гравця. Ви також можете грати за деяких з найбільш знакових персонажів з всесвіту CoD. Також налаштовувати свого персонажа і зброю, використовуючи внутрішньоігрову валюту.

Call of Duty: Mobile використовує мобільний ігровий движок Unity. Творці обіцяють представити достовірний рівень виконання перестрілок і реалістичну фізику транспортних засобів.

Що стосується мінімальних технічних вимог до вашого гаджету, можна з упевненістю припустити, що гра буде працювати правильно на флагманах і пристроях середнього рівня.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Старший брат пильнує за тобою - у Росії створили соцмережу, яка контролює

"Однак, якщо у вас пристрій нижнього рівня, ви повинні бути готові до проблем з нагріванням і збоїв в роботі", - зазначають журналісти XDA Developers.

Творці Pokеmon GO компанії Niantic і WB Games представили нову гру для Android і iOS з доповнюваною реальністю за мотивами "Гаррі Поттера" - Harry Potter: Wizards Unite

Зараз ви читаєте новину «Гру Call of Duty випустять для мобільних платформ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі