вівторок, 22 січня 2013 16:10

Карл Лагерфельд перетворив моделей в райських птахів
32

Нова колекція виконана у відтінках білого і молочного, ніжно-рожевого і лавандового, сірого і на контрасті з ними чорний і темно-синій
Фото: Фото: Reuters
Головне в колекціях Лагерфельда - безумовно, підтримка традицій марки і її великої засновниці Коко Шанель - лаконічні силуети, букльована вовна, стьобані аксесуари
Моделей прикрашали головні убори з пір'я, імітація оперення була використана і в макіяжі

Карл Лагерфельд вміє дивувати. Не тільки колекціями, але й декораціями дефіле. Прикрашати місце чергового показу найнесподіванішим чином або навіть просто вибирати незвичайне місце - в його стилі.

Цього разу гості поринули в атмосферу природи в обрамленні пишного зеленого листя. Прозорий купол павільйону нагадував клітку з райськими птахами. Власне, ними і стали самі моделі.

Головне в колекціях Лагерфельда - безумовно, підтримка традицій марки і її великої засновниці Коко Шанель - лаконічні силуети, букльована вовна, стьобані аксесуари. При цьому метр постійно додає якихось сучасних деталей - то ультраміні-довжину, то грубі черевики на платформі, то окуляри в широкій оправі.

ФОТОРЕПОРТАЖ: Лагерфельд одягнув зірок у чорні піджаки для своєї фотовиставки

Нова колекція виконана у відтінках білого і молочного, ніжно-рожевого і лавандового, сірого і на контрасті з ними чорний і темно-синій. Основу кутюрної лінійки склали сукні - спочатку досить прості, під кінець шоу вони рясніли різнокольоровими принтами і вишивкою.

В якості аксесуарів запропоновані високі чоботи-панчохи з витіюватими мереживними візерунками. Моделей прикрашали головні убори з пір'я, імітація оперення була використана і в макіяжі.

Зараз ви читаєте новину «Карл Лагерфельд перетворив моделей в райських птахів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі