неділя, 30 вересня 2018 03:28

Яскраві кольори посуха та злидні: як виглядають будні жителів Бангладешу
18

Фото: novosti-n.org

Народна Республіка Бангладеш - держава в Південній Азії площею 144 тис км. Населення, за підсумками перепису 2010 року, становило понад 142 млн осіб.

Бангладеш - одна з країн світу з найвищою густотою населення. Багато в чому цьому сприяють незвичайна родючість дельти річки Ганг і регулярні повені, викликані мусонними дощами. Однак перенаселеність і бідність стали справжньою бідою країни. Постійні військові та державні перевороти призвели до повного підриву економіки країни, передає Новости.Інфо.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Показали, як перетворити стару техніку на мистецтво

Основна релігія в країні - іслам. 88% населення сповідують її. Далі - індуїзм, буддизм, християнство та інші племенні релігії.

Кулінарні традиції в Бангладеш склалися під впливом Північно-Східної Індійської кухні, але має і свої унікальні риси. Рис і риба традиційно використовуються в більшості страв. Бір'яні — улюблена страва в Бангладеш, в яку входять яйця бірір'яні, баранина бірір'яні тощо.

У Бангладеш роблять незвичні солодощі із молочних продуктів.

Раніше показали, чим годують дітей у шкільних їдальнях у різних країнах світу.

Зараз ви читаєте новину «Яскраві кольори посуха та злидні: як виглядають будні жителів Бангладешу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі