Ексклюзиви
пʼятниця, 10 серпня 2018 14:15

З'явився невтішний прогноз про стан Сенцова

З'явився невтішний прогноз про стан Сенцова
ОлегСенцов голодує 89-й день / фото: Людмила Денисова

Четверта криза, за якої відмовляють внутрішні органи, може початися в українського політв'язня Олега Сенцова в будь-який момент. Він голодує в російській колонії 89-й день.

"Лікарі кажуть, що четверта криза може настати залежно від індивідуальних особливостей людського організму. Тобто, у кожної людини по-різному. У деяких вже на третій кризі може бути відмова органів", - повідомив адвокат режисера Дмитро Дінзе в ефірі "Радіо Крим.Реалії".

Перша криза у Сенцова була, коли він входив у голодування, друга - коли знаходився безпосередньо в лікарняній палаті.

"Десь приблизно два тижні тому пішла третя криза. Третя криза затяжна. Це коли згасають певні біологічні особливості людини. Вони проявляються в тому, що у нього погано працює серце, печінка, нирки, в інших внутрішніх органах проявляється анемія, не виділяється гемоглобін", - зазначив адвокат.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Макрон говоритиме з Путіним про Сенцова

Олег Сенцов не вірить, що вийде на свободу, каже його двоюрідна сестра Наталя Каплан.

"Зараз ситуація погіршилася. Я знаю Олега - якщо він каже, що погано, тоді справді погано. Він писав у листі, що не варто йому більше писати, що свобода поруч. Він у це більше не вірить. Крім того, він втрачає надію", говорить Каплан в інтерв'ю ВВС.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Олег втратив надію - для Сенцова вигадали новий вид катування

Дипломати просять Федеральну службу виконання покарань Росії дозволити українському консулу відвідати Сенцова.

Про це повідомила перший віце-спікер і представник України в гуманітарній підгрупі Тристоронньої контактної групи Ірина Геращенко у Facebook.

"Посольство України в РФ і наше консульство в Єкатеринбурзі надіслали чергове звернення до ФСВП РФ щодо надання дозволу на відвідання Олега Сенцова консульською посадовою особою. Відповіді – поки що немає", – написала вона

Учора в мережу виклали свіжі фотографії українського політв'язеня Олега Сенцова. Три світлини опублікувала український омбудсмен Людмила Денісова.

Зараз ви читаєте новину «З'явився невтішний прогноз про стан Сенцова». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 11170
Голосування Чи потрібно відновлювати постачання води з Дніпра в окупований Крим?
  • Ні. Окупанти повинні самотужки забезпечувати окуповану територію
  • Так. Там також живуть люди
  • Потрібно воду продавати задорого
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути