вівторок, 09 липня 2019 18:31

Замість голови - гиря: зниклого кримського татарина знайшли мертвим (18+)

Замість голови - гиря: зниклого кримського татарина знайшли мертвим (18+)
Рашид Аґ'яєв зник у квітні 2019 року, вийшов з дому без документів у светрі, сорочці та брюках. Його тіло з гірею на шиї прибило до берега. Фото: ATR

В окупованому Криму в селі Миколаївка на пляж викинуло тіло чоловіка.

Ним виявився зниклий у квітні 2019 року 61-річний Рашид Яґ'яєв, повідомляє ATR.

Люди, що витягли тіло з води, кажуть, що до шиї була прив'язана гиря. У загиблого були відсутні кисті рук та голова.

Свідки кажуть, що вбита людина була одягнена тепло – светр, брюки та сорочка.

61-річний Рашид Яґ'яєв зник 25 квітня. Вийшов з дому в смугастому светрі, рубашці та брюках. Документів із собою не взяв. При житті кримський татарин був підприємцем – мав торгівельні точки у Симферополі.

Якщо тіло віддадуть родичам, то вони справлять дженазе (похорон з кримськотат. –Gazeta.ua) 9 липня в районі Кам'янка, Симферополі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Окупанти почали тиск на відомого активіста

З 2014 року російська окупантська влада в Криму незаконно ув'язнила близько 100 проукраїнських жителів півострову. Всі бранці це кримчани, які не підтримували анексію та активно виступали проти російського втручання. У листопаді 2018 року окупанти захопили 24 українських військових, 3-є з них при захопленні отримали травми, а у грудні - інваліда, кримського татарина Едема Бекірова. Після ув'язнення стан поранених моряків та кримськотатарського активіста погіршується. Вимоги українського омбудсмена Людмили Денісової щодо інформування української сторони про стан здоров'я незаконно ув'язнених Москалькова грубо ігнорує.

Зараз ви читаєте новину «Замість голови - гиря: зниклого кримського татарина знайшли мертвим (18+)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі