середа, 13 вересня 2017 18:29

Заарештований кримчанин пропав після обшуку ФСБ

Заарештований кримчанин пропав після обшуку ФСБ
Ренат Параламов. Фото twitter.com

Після обшуку в будинку кримчанина Рената Параламова, який відбувся вранці 13 вересня у селищі Нижньогірське, люди в масках без розпізнавальних знаків відвезли його в невідомому напрямку. До теперішнього часу Параламов не виходить на зв'язок, родичі й адвокати не можуть встановити його місцеперебування.

Про це в коментарі Крим.Реалії розповів адвокат Маммет Мамбетов.

"Ми були і в управлінні ФСБ в республіці Крим, і в Центрі боротьби з екстремізмом, обдзвонювали міські та районні відділи поліції, але ніде його немає", – сказав адвокат.

З переходом Криму під контроль Росії на півострові ФСБ проводить регулярні обшуки та допити журналістів, активістів, громадських діячів. Правозахисники характеризують це як "боротьбу з інакомисленням".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кримського татарина заарештували за книжку і ноутбук.

Верховна Рада України офіційно оголосила 20 лютого 2014 року початком тимчасової окупації Криму й Севастополя Росією. 7 жовтня 2015 року президент України Петро Порошенко підписав відповідний закон.

Зараз ви читаєте новину «Заарештований кримчанин пропав після обшуку ФСБ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі