середа, 26 серпня 2020 00:01

Воду в Крим не подаватимуть до повної деокупації півострова - представництво Зеленського

Воду в Крим не подаватимуть до повної деокупації півострова - представництво Зеленського
Воду до Криму поки не подаватимуть. Фото: РБК

Заступник постійного представника президента України в АРК Таміла Ташева повідомила, що Київ не планує відновлювати подачу дніпровської води в Крим до деокупації півострова.

"Президент навіть кілька днів тому говорив, що воду в Крим не планують подавати, позиція держави не змінилася. На різних рівнях обговорюється питання водопостачання. Однак в України є чітка позиція, яку в тому числі озвучив міністр закордонних справ Дмитро Кулеба, що вся відповідальність за те, що відбувається в Криму, лежить на боці-окупантів. Відповідно, Росія повинна забезпечити населення всіма потрібними ресурсами. Нічого поки що не змінилося і позиція одна - ніякої води до деокупації", - сказала Ташева в ефірі Радіо Крим.Реаліі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зеленський не змінює системи. Призначення Кравчука й Фокіна це доводить

Раніше глава делегації України в Тристоронньої контактній групі з врегулювання ситуації на Донбасі, перший президент України Леонід Кравчук заявив, що воду в анексований Крим "можна дати в разі гуманітарної катастрофи".

Зараз ви читаєте новину «Воду в Крим не подаватимуть до повної деокупації півострова - представництво Зеленського». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі