середа, 12 лютого 2020 18:03

Води не буде. Арахамія пояснив свої слова про Кримський канал

Голова фракції "Слуга народу" Давид Арахамія заявив, що слова про відновлення водопостачання до Криму були сприйняті неправильно.

Виправдання "за те, чого не було" він опублікував у Facebook.

"Ідея про поновлення постачання води на півострів в обмін на виведення російських військ з Донбасу не моя. Якщо ви уважно подивитеся ефір, то побачите, що таку постановку питання озвучив ведучий і запитав, яка моя особиста думка з цього приводу... Питання було сформульоване так, ніби альтернативних варіантів не існує, і я відповів, що вважатиму це достатнім компромісом. І тричі повторив, що це моя особиста позиція", - пояснив Арахамія.

Автор: Gazeta.ua
 

Він зазначив, що у "Слузі народу" ніколи не піднімали питання про поновлення водопостачання до Криму. І наголосив, що в питанні суверенітету і територіальної цілісності не може бути ніяких поступок.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Допомагає Путіну? – Арахамія поставив на вуха соцмережі

"Хочу принести вибачення громадянам України, переселенцям, кримчанам, яких могли образити мої слова, навіть попри те, що вони були вирвані з загального контексту і насправді були трактовкою припущень, озвучених не мною.

Я ріс у Миколаєві, кримчани – наші сусіди. Я дуже люблю Крим, і ми ніколи не допустимо будь-яких форм легалізації незаконної анексії наших територій. Крим був, є і буде частиною України", - констатував Арахамія.

Напередодні голова фракції "Слуга народу" Давид Арахамія заявив, що погодився б пустити воду до анексованого Криму в обмін на виведення російських військ із Донбасу та передання окупованих територій під контроль України. Мотивував це тим, що в Криму "водою користуватимуться громадяни України".

Голова Офісу президента Андрій Єрмак зазначив, що це його особиста думка.

Зараз ви читаєте новину «Води не буде. Арахамія пояснив свої слова про Кримський канал». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі