вівторок, 18 червня 2019 13:59

В Кремлі злобно прокоментували заяву Зеленського про звільнення Криму

В Кремлі злобно прокоментували заяву Зеленського про звільнення Криму
Росіяни сподіваються на те, що Путін щось скаже на зустрічи з Зеленським та радять українцям забути про окупований Крим. Фото: росзмі

У Кремлі сказали, що президент Росії Володимир Путін скаже президенту України Володимиру Зеленському на його слова про Крим.

Росіяни сподіваються, що в разі зустрічі голів воюючих країн, Путін щось скаже, говорить прес-секретар президента РФ Дмитро Пєсков, повідомляє УНІАН.

"Ми бачили ці слова президента України, які він сказав в одному з інтерв'ю. У мене немає сумнівів, що президент Путін завжди починає спілкування з правильних фраз. У разі, якщо таке спілкування колись відбудеться, я не сумніваюся, що він теж почне з правильної фрази", - сказав Пєсков.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зеленський повідомив найважливішу тему майбутньої розмови з Путіним

Він додав, що щодо питання визволення Донбасу необхідно говорити з бойовиками, а Україна ніколи не поверне Крим назад.

Посилення санкцій проти Росії - це єдиний важіль для звільнення окупованих Криму та Донбасу. Так вважає президент України Володимир Зеленський.

Він наголосив, що лише дипломатичним шляхом можливе відновлення територіальної цілісності Україні

Зараз ви читаєте новину «В Кремлі злобно прокоментували заяву Зеленського про звільнення Криму». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі