неділя, 02 вересня 2018 15:37

В центрі окупованого Севастополя пройшов мітинг за відставку російського уряду
4

Мітинг проти пенсійної реформи в Севастополі. Фото: Кrymr
Мітинг проти пенсійної реформи в Севастополі. Фото: Кrymr
Мітинг проти пенсійної реформи в Севастополі. Фото: Кrymr
Мітинг проти пенсійної реформи в Севастополі. Фото: Кrymr

В окупованому Криму в центрі Севастополя пройшов мітинг за відставку уряду сусідньої Росії і проведення референдуму щодо пенсійної реформи.

Організатором акції став севастопольський міськком комуністичної партії Росії. У своєму виступі секретар севастопольського міськкому Василь Пархоменко звинуватив чиновників у тому, що вони наживаються на пенсіонерах, передає Крим.реалії.

Під час мітингу люди нагадали рівень пенсійного забезпечення в СРСР за час правління Йосипа Сталіна, адже навіть тоді не було такого підвищення пенсійного віку. Учасники акції також повідомили, що в місті буде створено рух "Ганебний полк", альтернатива "Безсмертному полку". Його учасники будуть ходити з портретами корумпованих депутатів, чиновників і правоохоронців.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Жителі Підгірців вимагають зупинити беззаконня

Співробітники російської поліції не втручалися в мітинг. Однак, після зборів вони викликали евакуатор, щоб забрати машини керівників міськкому і відвезти на штрафний майданчик за неправильну парковку.

У центрі Кишинева пройшов мітинг прихильників об'єднання Молдови з Румунією. Марш об'єднання почали 1 липня в румунському місті Алба-Юлії. Учасники пройшли пішки близько 1,3 тисячі кілометрів і сьогодні закінчили його мітингом.

Зараз ви читаєте новину «В центрі окупованого Севастополя пройшов мітинг за відставку російського уряду». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі