пʼятниця, 08 листопада 2019 10:20

У Криму почали продавати квитки на потяги в Росію

У Криму почали продавати квитки на потяги в Росію
ТСН Почався продаж залізничних квитків з окупованого Криму в Москву і Санкт-Петербург

Сьогодні почався продаж залізничних квитків із окупованого Криму до Москви та Санкт-Петербурга.

Їх продають у всіх залізничних касах на території півострова, повідомляє ТСН.

"Сьогодні у всіх касах на вокзалах у Криму стартують продажі квитків до Москви і Санкт-Петербурга", - йдеться у повідомленні.

Компанія "Гранд сервіс експрес" повідомила, що перший потяг із Санкт-Петербурга до окупованого Севастополя відправиться 23 грудня. Час у дорозі складе 43,5 год. Уже 24 грудня вирушить перший поїзд із Москви до окупованого Сімферополя, час у дорозі якого має становити 33 год.

Мінімальна вартість залізничних квитків на поїзди з Москви до Сімферополя у вагоні купе – 2966 рублів, із Санкт-Петербурга до Севастополя в плацкарті – 3500 рублів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Важливий день: міжнародний суд ООН оголосить рішення у справі "Україна проти Росії" щодо Криму

З 7 по 15 листопада на КПВВ "Каланчак" на адмінкордоні з окупованим Кримом не здійснюватиметься пропуск громадян. Будівництво пункту пропуску планують завершити 10 листопада.

Таке рішення прийняли для того, щоб представники Укрзалізниці могли провести будівельні роботи підвищеної небезпеки з реконструкції контрольних пунктів на адміністративному кордоні з Кримом і щоб уникнути випадків травмування людей і незручностей під час перетину.

Зараз ви читаєте новину «У Криму почали продавати квитки на потяги в Росію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі