неділя, 23 квітня 2017 06:11

У Криму підрахували, що відпочивати в Туреччині вдвічі дешевше

У Криму підрахували, що відпочивати в Туреччині вдвічі дешевше
Відпочинок в Туреччині дешевший ніж в Криму. Фото: travel

Вартість відпочинку в Криму для росіян вдвічі вища, ніж в Туреччині.

Про це повідомив представник окупаційної влади Криму, так званий міністр курортів і туризму Сергій Стрельбицький, пише Кримінформ.

За його словами, тижневий тур до Криму на двох, який включає розміщення в стандартному номері готелю "три зірки" зі сніданком коштує в 34 710 рублів плюс 30 000 - авіапереліт з Москви і назад, плюс 2 000 рублів - трансфер аеропорт-готель-аеропорт, що в сумі складає 66 710 рублів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Навіть білоруси бояться їздити в Крим" - турагент

А тижневий пакет до Туреччини "все включено" на двох з авіаперельотом з Москви і назад і трансфером буде коштувати 39 294 рубля.

Стрельбицький додав, що серед об'єктів розміщення категорії "чотири зірки" Крим виявляється дорожче Туреччини вже в два рази, а з послугою "все включено" - навіть в 2,74 рази. У категорії "п'ять зірок" відпочинок в кримських готелях в 3,4 рази дорожче, ніж у Туреччині, а з послугою "все включено" - в 3,74 рази.

Стрельбицький заявив, що турецька сторона спеціально встановлює ціни нижче ринкових.

Експерти в туристичній галузі зазначають, що Крим не може конкурувати з пропозиціями турецьких і навіть краснодарських курортів. Якщо для російських туристів відкриють ще й Єгипет, то Крим опиниться в програші, особливо на тлі зміцнення курсу рубля до основних закордонних валют.

Росія анексувала Крим у березні 2014-го.

Зараз ви читаєте новину «У Криму підрахували, що відпочивати в Туреччині вдвічі дешевше». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі