вівторок, 21 березня 2023 18:07

Спецтема: Війна Росії проти України

У Генштабі розповіли, що дали вибухи у Джанкої

У Генштабі розповіли, що дали вибухи у Джанкої
Вибухи повинні перерізати логістичне забезпечення окупантів у південних областях. Фото: Pexels

Вибухи у місті Джанкой у тимчасово окупованому Криму мали на меті зупинити повністю або частково логістичне забезпечення окупантів на півдні.

На Чорноморський флот вибухи не вплинуть, сказав виконувач обов'язків начальника Головного управління бойових ударних систем Генштабу ЗСУ полковник Сергій Баранов, передає Gazeta.ua.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Бавовна" у Джанкої знищила російські ракети "Калібр НК"

До баз флоту ближче інші вузли.

"А що стосується нашої території – так. Джанкой є одним із вузлів, які є на гілці логістичного шляху, який, наприклад, йде до Мелітополя або до Херсона. Тому одна з причин нанесення такого ураження була якраз або повне зупинення, або перешкоджання логістичному забезпеченню тих угруповань противника, які знаходяться на нашій території", – сказав Баранов.

20 березня ввечері в окупованому Джанкої, що в Криму, прогриміла серія вибухів. Було чути звуки "мопедів", характерні для іранських дронів-камікадзе та стрілянину. Вибухи лунали поблизу військового містечка.

Зараз ви читаєте новину «У Генштабі розповіли, що дали вибухи у Джанкої». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі