пʼятниця, 23 квітня 2021 14:36

"Теми Криму не існує" - Кремль про можливі переговори Зеленського з Путіним

"Теми Криму не існує" - Кремль про можливі переговори Зеленського з Путіним
Путін обговорюватиме виключно двосторонні відносини. Фото: Reuters

Під час можливої зустрічі президента Володимира Зеленського з російським лідером Володимиром Путіним обговорюватися можуть лише двосторонні відносини.

Теми Криму немає, а тому нічого й обговорювати, заявив прессекретар президента РФ Дмитро Пєсков.

"Президент Путін сам сказав, що можна вести мову із Зеленським саме про двосторонні відносини. Такої теми, як Крим, не існує", - сказав він журналістам у п'ятницю.

Так речник президента РФ відповів на питання щодо тем, які можуть бути запропоновані для обговорення під час можливої зустрічі з Зеленським.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Україна попросила Нетаньяху стати посередником у переговорах з Росією

20 квітня президент Володимир Зеленський заявив, що готовий зустрітися з російським лідером Володимиром Путіним "у будь-якій точці українського Донбасу". Путін відповів, що стосовно питання Донбасу Україні потрібно домовлятися з ватажками так званих ЛНР і ДНР.

Україна не має наміру вести переговори з представниками ЛДНР "навіть в умовному просторі", як пропонує Путін, заявив спікер української делегації в ТКГ Олексій Арестович. Він підкреслив, що для України це принципове питання.

Зараз ви читаєте новину «"Теми Криму не існує" - Кремль про можливі переговори Зеленського з Путіним». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі