четвер, 26 жовтня 2017 15:31

"Спробую повернутися до Криму" - Умеров

"Спробую повернутися до Криму" - Умеров

Після того як Ахтем Чийгоз і Ільмі Умеров прилетять до Києва, Умеров повернеться до окупованого Криму — продовжувати боротьбу

"Я не давав жодних обіцянок, ніяких гарантій, що я не буду робити цю спробу. - заявив заступник глави Меджлісу Ільмі Умеров на брифінгу в Анкарі, - а через деякий час обов'язково спробую повернутися до Криму."

За словами Умерова, на півострів він потрапить через один-два тижні. А сьогодні ввечері обидва будуть в Києві. Про це повідомило агентство QHA.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чийгоз і Умеров розповіли, кому завдячують своїм звільненням

Кримськотатарські активісти Ахтем Чийгоз і Ільмі Умеров були засуджені окупаційним судом за організацію масових заворушень під час "Кримської весни" і заклики до порушення територіальної цілісності Росії. Таємним указом президента РФ Володимира Путіна засуджені були помилувані і передані Туреччини.

У прес-службі Духовного управління мусульман Криму заявили, що президент РФ помилував політв'язнів на прохання проросійського муфтія мусульман Криму Еміралі Аблаєва.

Звільнення заступників голови Меджлісу Ільмі Умерова і Ахтема Чийгоза є реверансом президента Росії Володимира Путіна у бік Туреччини, вважає нардеп Андрій Білецький.

Зараз ви читаєте новину «"Спробую повернутися до Криму" - Умеров». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі