неділя, 07 жовтня 2018 14:40

"Скоро буде легше" - кримчанам знову обіцяють зниження цін

"Скоро буде легше" - кримчанам знову обіцяють зниження цін
"Через міст піде дешевий залізничний транспорт", - розповів Аксаков

Кримчани відчують ефект від запуску вантажного руху Кримським мостом у вигляді зниження цін на товари в найближчі півроку - дев'ять місяців.

Такий новий позитивний економічний прогноз зробив для жителів Криму глава комітету Держдуми РФ з фінансового ринку Анатолій Аксаков, пише kerch.fm.

"Раніше перевезення однієї фури через Керченську переправу обходилося приблизно в 40 тисяч рублів. З урахуванням того, що Крим густонаселений регіон, ці 40 тисяч рублів переростали в мільярди рублів. Вони перекладалися на гаманці жителів півострова. Десь протягом шести - дев'яти місяців кримчани відчують полегшення", - сказав Аксаков.

За його словами, всі проблеми, пов'язані з різницею цін у Криму і на материку, також зникнуть.

"Через міст піде дешевий залізничний транспорт", - розповів Аксаков.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Криму прогнозують "економічне диво"

З окупованого Донбасу в Крим везуть алкоголь та заморожені продукти. Також органічну хімію, папір і картон, вироби з пластмаси, запчастини для авто, мийні засоби, косметику. Найбільш популярна — горілка з луганського заводу "Луга-Нова" та донецького "Олімпа". Має акцизні марки ДНР і ЛНР. Ціна від 150 рублів — 65 грн.

Зараз ви читаєте новину «"Скоро буде легше" - кримчанам знову обіцяють зниження цін». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі