вівторок, 03 грудня 2019 18:03

"Русский мир": окупанти труять кримчан

"Русский мир": окупанти труять кримчан
Російські окупанти труять жителів Криму. Фото: kolomyia.today

Жителі селищ окупованого Криму Гресовський, Аграрне, Молодіжне и селища Бітумне, Симферопольского району скаржаться на хімічні викиди в повітрі.

Повітря забруднюють промислові відходи з підприємств, що розташовані біля населених пунктів, пише Крим.СОС.

Проблему російські окупанти обговорили на зустрічі, що присвячена організації моніторингу атмосферного повітря в столиці півострова.

Однак вони нічого не можуть вдіяти.

"Не встановлений і сам порушник, так як викиди тривають", - зазначив Так званий голова Громадської ради Сімферополя Олег Щербаков.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Кримський архів" виявився гучнішим за "Панамський"

Дружина редактора гумористичного шоу виробництва студії "Квартал 95" "Ліга сміху" Андрія Чивуріна Лариса володіє готелем в окупованому Росією Криму.

Це порушує санкції Євросоюзу і України. А через те, що в цій схемі також бере участь британська філія найбільшого в світі депозитарного американського банку Bank of New York Mellon, кримський бізнес Чивуріної може порушувати і американські санкції, йдеться у спільному розслідуванні видання "Настоящее Время" і проекту "Муниципальный сканер".

Зараз ви читаєте новину «"Русский мир": окупанти труять кримчан». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі