Ексклюзиви
понеділок, 11 березня 2019 11:05

Росіяни влаштували черговий конфлікт на Азовському морі

Росіяни влаштували черговий конфлікт на Азовському морі
Український буксир А830 Корець переслідували у морі росіяни. Фото: Новинарня

В Азовському морі стався черговий збройний конфлікт з росіянами.

Цього разу росіяни почали провокувати українських військових, які знаходилися на навчаннях, пише прес-центр операції об'єднаних сил.

Під час відпрацювання завдань до буксира "Корець" дуже близько підійшов корабель ФСБ РФ "Краснодарець" та почав його супроводжувати.

Двоє інших кораблів трималися далі, яле теж переслідували буксир.

"Не дивлячись на "неприємне сусідство" , команда "Корця" відпрацювала питання протидиверсійної оборони корабля, виконала вправи практичних стрільб зі штатного корабельного озброєння та стрілецької зброї. Вихід у море та виконання заходів бойової підготовки буксиром "Корець" прикривалися дивізіоном артилерії, на бойовому чергуванні перебували вертольоти армійської авіації та літаки винищувальної та штурмової авіації. Всі завдання на вихід в море було відпрацьовано", - пишуть в ООС.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 9 березня військовополонений моряк святкує день народження

Окупанти почали таємно звільняти своїх військових які мали відношення до захоплення українських моряків в Керченській протоці.

Одним з перших звільнених став віце-адмірал Чорноморського флоту РФ Віктор Лііна. Росіяни звинувачують його в дезорганізації взаємодії з прикордонною службою, недоліках в управлінні силами та засобами, а також провалах по лінії організації розвідзаходів.

Зараз ви читаєте новину «Росіяни влаштували черговий конфлікт на Азовському морі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 11170
Голосування Чи потрібно відновлювати постачання води з Дніпра в окупований Крим?
  • Ні. Окупанти повинні самотужки забезпечувати окуповану територію
  • Так. Там також живуть люди
  • Потрібно воду продавати задорого
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути