пʼятниця, 29 листопада 2019 12:03

Росіяни створили неіснуючий захід
3

На Форумі з питань нацменшин у Женеві тривають російські провокації.

Російське пропагандистське видання RuBaltic.Ru анонсувало захід, який не дозволений правилами Форуму, про це повідомив колишній представник президента а АР Крим Борис Бабін на своїй сторінці у Facebook.

Росіяни вирішили зібрати так званий круглий стіл "Російськомовні в Прибалтиці і на Україні: дискримінація меншин" та поширювати брехню про утиски російськомовного населення в країнах.

Росіяни вирішили організувати неіснуючий захід
Фото: Соцмережі
Росіяни вирішили організувати неіснуючий захід
Росіяни вирішили організувати неіснуючий захід

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кримський "депутат" відвідав форум ООН

"Цинізм та брехня полягають у тому, що цей "круглий стіл" не є та не може бути заходом на полях Форуму. Усі справжні заходи на полях (в рамках, під егідою) Форуму, які можуть організувати за встановленою процедурою структури неурядового суспільства, вичерпно перераховані у офіційній програмі (посилання на документ з сайту ООН в першому коментарі). І звісно там "круглого столу" роспрапагандистів не вказано. Отже з аналогічним успіхом креативні "експерти" RuBaltic.Ru можуть провести свій "захід" десь у наливайці в неблагонадійному районі Женеві або прямо в постпредстві РФ в ООН, щоб перебувати в комфортному оточенні. З тим же медійним, політичним та правовим результатом", - пише він.

Зараз ви читаєте новину «Росіяни створили неіснуючий захід». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі