вівторок, 11 червня 2019 07:23

Росія засекретила інформацію про компанії Криму

Росія засекретила інформацію про компанії Криму
Прем'єр-міністр РФ Дмитро Медведєв дозволив засекретити дані про компанії Криму. Фото: radiosvoboda.org

Дані про компанії, що діють у Криму, можна засекретити в російському Єдиному державному реєстрі юридичних осіб (ЄДРЮО).

Відповідну постанову підписав прем'єр-міністр РФ Дмитро Медведєв. Її уже опублікували на офіційному порталі правової інформації РФ.

Згідно з документом, доступ до відомостей в ЄДРЮО може бути закритий у трьох випадках: проти компанії діють іноземні санкції; компанія уповноважена банком на виконання держоборонзамовлення; компанія розташовується, працює або зареєстрована в Криму.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Воду Криму не дадуть: вандали розтрощили північнокримський канал

Зокрема, може бути закрита інформація про філії та представництва юридичної особи в анексованому Криму, а також дані про співвласників, керівників компанії та ліцензії, які має фірма.

9-10 грудня незаконно побудованим Кримським мостом почнуть їздити поїзди. Міст поєднав окупований півострів із Краснодарським краєм. Про дату відкриття залізничного сполучення повідомляє в.о. гендиректора підприємства "Кримська залізниця" (КЗ) Василь Назарян. Продавати квитки на поїздки до Криму запланували з жовтня, за 45 діб до відкриття руху.

Зараз ви читаєте новину «Росія засекретила інформацію про компанії Криму». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі