неділя, 13 січня 2019 15:16

Росія хоче блокувати доступ до Криму

Росія хоче блокувати доступ до Криму
В Джанкої у окупованому Криму РФ додатково розгорнула ракетні комплекси С400. Фото:img.tsn.ua

Росія застосовує розширений воєнний контингент для обмеження доступу не лише можливих військових супротивників.

Його застосовують і для гуманітарних організацій, міжнародних експертів, моніторингу тощо, - про це повідомив міністр з тимчасово окупованих територій Вадим Черниш.

"Російська Федерація має потужний фізичний чинник, який вона застосовує для блокування. У воєнній теорії – це так звана зона, на яку ні з повітря, ні з моря, ні з суходолу не можна було б потрапити. Тому Росія застосовує розширений воєнний компонент для обмеження доступу не лише для можливих супротивників у військовому плані, але й для гуманітарних організацій, міжнародних експертів, моніторингу і т.д.", - сказав міністр.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Twitter підтвердив профіль МЗС Росії в окупованому Криму

В Джанкої у окупованому Криму, РФ додатково розгорнула ракетні комплекси С400 – усього таких 4 комплекси для того, щоб контролювати акваторію моря та територію України.

"Ми бачимо мілітаризацію, ми бачимо обмеження в доступі, військову загрозу і ми знаємо, що за будь-яких обставин Росія буде впливати на рух кораблів до портів Маріуполя та Бердянська", - додав при цьому міністр.

Росія почала навчання артилерійських підрозділів Чорноморського флоту в анексованому Криму.

Зараз ви читаєте новину «Росія хоче блокувати доступ до Криму». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі