четвер, 19 листопада 2020 12:43

Російського актора не пропустили в Україну та заборонили в'їзд на 3 роки

Російського актора не пропустили в Україну та заборонили в'їзд на 3 роки
Росіянина повернули до Білорусі зворотним рейсом. Фото: instagram.com/kirill.grebenshchikov

Російського актора Кирила Гребенщикова не пропустили в Україну в аеропорту "Бориспіль", а також на 3 роки заборонили йому в'їзд через незаконне відвідування окупованого Криму.

Про це повідомив речник Державної прикордонної служби Андрій Демченко, передає "Українська правда".

Рейсом із Мінська Гребенщиков прибув в Україну, де планував долучитися до телезйомок. Під час прикордонного оформлення співробітники ДПС встановили, що росіянин незаконно відвідував тимчасово окуповану територію АР Крим, порушивши тим самим вимоги законодавства України.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Російській журналістці заборонили в'їзд в Україну на 3 роки

Актор відмовлявся визнати відвідування анексованої Росією української території. Проте й пояснити прикордонникам перебування в Криму торік також не зміг.

Росіянина повернули в Білорусь зворотним рейсом.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Російському продюсеру заборонили в'їзд в Україну

Російському співаку Валерієві Сюткіну заборонили в'їзд в Україну. Причиною називають висловлювання чоловіка про "доцільність" анексії Криму в ефірі телеканалу РФ. Про це повідомила пресслужба СБУ. Також нагадали процедуру заборони в'їзду іноземним громадянам в Україну, бо отримують багато запитів щодо цього.

Зараз ви читаєте новину «Російського актора не пропустили в Україну та заборонили в'їзд на 3 роки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі