четвер, 09 січня 2020 11:02

Російській блогерці Мітрошиній заборонили в'їзд до України

Російській блогерці Мітрошиній заборонили в'їзд до України
Російській блогерці Олександрі Мітрошиній заборонили в'їзд до України. Фото: скріншот

Прикордонники заборонили в'їзд в Україну на 3 роки російській блогерці Олександрі Мітрошиній, яка раніше незаконно відвідувала Крим.

"8 січня у столичному аеропорту працівники Держприкордонслужби заборонили в'їзд на 3 роки громадянці Росії 1994 року народження. Російську блогерку, яка порушила правила в'їзду-виїзду на територію тимчасово окупованої АР Крим, прикордонники виявили в "Борисполі" при виїзді з України. Вона саме проходила оформлення на рейс до Мінська", – повідомляє Держприкордонслужба.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Готуйтеся, що чобіт окупанта виявиться на вашому обличчі"

Громадянка РФ в'їхала в Україну кілька днів тому залізницею. Пропустили її, бо на момент перетину кордону не було обмежень в'їзду, а також ніякої інформації, що вона незаконно відвідувала Крим.

У відомстві поінформували, що всього протягом 2019 року прикордонники відмовили у в'їзді в Україну понад 7,3 тис. громадян країни-агресора, щодо яких діяла заборона в'їзду або які перевищили термін перебування, або щодо яких була інформація, що вони незаконно відвідували окуповані території.

6 грудня на зустрічі фоловерів з Мітрошиною поліція затримала двох активістів руху "Відсіч", Леоніда Овчаренко та Олексія Кальницького. У русі заявили, що активістів побили прихильники Мітрошиної, після того як вони поставили запитання "Чий Крим?"

Поліція своєю чергою повідомила, що Овчаренко і Кальницький затримані за "дрібне хуліганство".

Сама Мітрошина назвала активістів провокаторами і звинуватила їх у зриві зустрічі.

Зараз ви читаєте новину «Російській блогерці Мітрошиній заборонили в'їзд до України». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі