вівторок, 23 жовтня 2018 14:34

Російські пропагандисти взяли інтерв'ю у загиблої студентки

Російські пропагандисти взяли інтерв'ю у загиблої студентки
Ведуча російського шоу "60 минут" Ольга Скабєєвав прямому ефірі бере інтерв'ю по телефну нібито у студенки Аліни Керової, яка виявилась загиблою в теракті у Керченськму потіехнічнму коледжі / стопкадр

17 жовтня під час ефіру програми "60 хвилин" російського пропагандистського телеканалу "Росія1" ведучі поговорили із очевидцем нападу на технологічний коледж у Керчі в тимчасово окупованому Криму, студенткою 2 курсу Аліною Керовою.

Однак, як з'ясувалося пізніше, насправді студентка з таким ім'ям загинула, зазначає Fake News.

Дівчина, яку ведуча Ольга Скабєєва представила як Аліну Керову, розповіла про події в коледжі. При цьому у списку загиблих у результаті нападу є студентка Керова Аліна Сергіївна, 2002 року народження.

"От с*ки. Аліна загинула. Звичайно, це не вона та голос не її. Немає у нас в коледжі нікого більше з таким прізвищем, а тим паче на 2 курсі. Голос Аліни я б впізнала у дудь-якому випадку", - розповіла одногрупниця загиблої Вікторія Жукова.

"Ну давайте ми вам надамо телефон, а ви зв'яжіться з нею та поговоріть. І з усіма, хто причетний до цього прямого включення... Ви не будете робити зараз своїх емоційних, поспішних висновків", - пояснила Скабєєва, яким чином в ефірі програми з'явилася дівчина, яка загинула в коледжі:

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Керченський теракт: родичі загиблих розповіли, хто був справжньою мішенню

У прес-службі "Росії1" розповіли, що "спробують прояснити це питання".

17 жовтня Владислав Росляков зайшов до Керченського політехнічного коледжу та розстріляв там учнів і викладачів. Під час теракту загинули 23 людини і ще кілька десятків отримали важкі поранення.

Зараз ви читаєте новину «Російські пропагандисти взяли інтерв'ю у загиблої студентки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі