пʼятниця, 01 червня 2018 13:02

Рідні не підтримують, а дружина покинула дітей — мати Сєнцова розповіла про життя без сина

Рідні не підтримують, а дружина покинула дітей — мати Сєнцова розповіла про життя без сина
Матір українського політв'язня Олега Сенцова розповіла, що не підтримує позицію сина.

Матір українського політв'язня Олега Сенцова розповіла, що не підтримує позицію сина. А під час останньої зустрічі у Сімферополі сказала, що неправильно його виховала.

За словами жінки, у ФСБ працюють її зять та старший онук. Вони теж не підтримують позицію українського режисера, повідомляє "Дождь"

Про це мати сказала Олегові перед його відправкою в тюрму до Росії.

"Я мала на увазі не діяльність його, не те, що він не згоден з режимом. Я через дітей. Вони запитують, де тато?", - розповіла жінка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Нью-Йорк незвичною акцією підтримав Сенцова

Сенцов дякує матері за те, що вона виховала його саме таким. Проте на своє останнє слово він заборонив приїжджати матері та брати з собою дітей. Також відмовив писати прохання про помилування.

За словами матері Сенцова, його колишня дружина виїхала до Києва і залишила двох дітей. "Після арешту сина багато хто перераховув нам гроші, але всі зникали в кишенях Алли", - розповіла мати.

Жінка виховує обох дітей режисера. Син Влад хворий на аутизм, а 16-річна донька Аліна тяжко переживає розлучення з батьком.

"Не хочу, щоб він влізав кудись. Хочу, щоб він працював, і щоб діти були з ним. Буду чекати його в гості", - сказала жінка.

Сусіди за спиною називають її "матір'ю терориста".

"Ну який він терорист. Те, що він був проти цього режиму, я цього не розуміла. Весь час чомусь мені страшно", - зізналася мати політв`язня.

Український режисер Олег Сєнцов, незаконно засуджений у Росії та етапований з Челябінська понад два тижні тому, прибув до Якутська 17 березня. Про це повідомила член Громадської наглядової комісії Челябінської області РФ Тетяна Щур.

Зараз ви читаєте новину «Рідні не підтримують, а дружина покинула дітей — мати Сєнцова розповіла про життя без сина». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі