пʼятниця, 09 серпня 2019 10:26

Редактор "Ехо Москви" приїхав до Києва відкривати проросійське радіо

Редактор "Ехо Москви" приїхав до Києва відкривати проросійське радіо
Представники країни-агресора знахабніли і хочуть відкривати радіо в Україні.

До Києва приїхав головний редактор радіостанції "Ехо Москви" Олексій Венедиктов, щоб відкрити в Україні філію "газпромівсько-кремлівського "ЗМІ".

Про це заявив кримськотатарський журналіст Айдер Муждабаєв на сторінці в Facebook.

"Олексія Венедиктова журналісти ATR помітили на Хрещатику. В інтерв'ю місцевому проросійському смітнику він розповів, що хоче відкрити філіал газпромівсько-кремлівського "ЗМІ" в Україні. Для цього потрібно скасувати мовний закон - і всього-то. Це - пряма диверсія Кремля в Україні. Вони знахабніли настільки, що зовсім пустилися берега", - пише у дописі журналіст.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Можемо повернути Крим, якщо зійдуться три чинники - експерт

За його словами, "Ехо Москви" запрошує в ефір і публікує російських терористів та убивць українців.

"Прізвища - Прилєпін - для українців, думаю, вистачить. "Кримський блогер" Горний, якого Венику спустив Кремль для пропаганди проти України і кримських татар. І вишенька на торті - заступник Венедиктова - Рувинський - відвертий кримнашист, який нещодавно потрапив до "Миротворця" за незаконне відвідування Криму", - заявив Муджабаєв.

Наприкінці допису він заявив, що "путінське радіо працюватиме в Україні тільки через мій труп".

"Ми будемо його блокувати, вирубувати будь-якими способами, тому що це - вороги. Як російські окупанти в Криму і на Донбасі. Вороги люті. Це - Путін. Власною персоною. Це десант російських військ всередині. Той самий постріл у спину. Ми його тут терпіти не будемо за жодних обставин, це абсолютно виключено. P.S. Прошу СБУ і ДПС більше не пускати цю довірену особу Путіна в Україну. Свого гівна, здається, нам вистачає".

Новобраний президент України Володимир Зеленський вшанував депортованих радянським режимом кримських татар.

"Нині кримські татари знову стали жертвами репресій - як і ті, хто залишився відданим Україні в окупованому Криму. Я вірю, що ми звільнимо батьківщину киримли від окупації. Ми зробимо це разом!"

Зараз ви читаєте новину «Редактор "Ехо Москви" приїхав до Києва відкривати проросійське радіо». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі