четвер, 11 січня 2018 21:26

Путін готовий передати військові кораблі та техніку з окупованого Криму

Путін готовий передати військові кораблі та техніку з окупованого Криму
Путін додав, що техніка у поганому стані. Фото: "ИноСМИ"

Президент РФ Володимир Путін заявив, що Росія готова повернути з окупованого Криму Україні її військову техніку.

Також він не проти, щоб українські війська були присутні при утилізації боєприпасів у Криму, повідомляє ТАСС.

"Кілька ешелонів було направлено з Криму в Україну, і українська сторона неодноразово ставила питання про повернення військової техніки з Криму", - сказав Путін.

"Користуючись нагодою, хочу сказати: ми готові продовжити цей процес: чи готові передати військові кораблі Україні, які в Криму ще є, готові передати авіаційну техніку, бронетехніку", - заявив він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: МЗС Німеччини пропонує полегшити Путіну життя

Путін додав, що техніка вся в жалюгідному стані.

"Але це вже не наша справа, вона в такому практично стані і була, за ці роки ніким не обслуговувалася", - додав президент РФ.

"Є і значний боєзапас, але він, за даними наших військових експертів, транспортуванні не підлягає, це небезпечно, він підлягає утилізації на місці. Ми готові запросити українських військових, щоб вони взяли участь в утилізації цих боєприпасів", - підкреслив Путін.

Уряд США хоче бачити Олексія Навального серед керівників Росії. Про це президент РФ Володимир Путін заявив на зустрічі із головними редакторами російських ЗМІ.

Зараз ви читаєте новину «Путін готовий передати військові кораблі та техніку з окупованого Криму». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі