четвер, 12 жовтня 2017 17:11

Путін готовий коментувати ситуацію з турбінами Siemens у Криму – Пєсков

Путін готовий коментувати ситуацію з турбінами Siemens у Криму – Пєсков
"Технопромекспорт" будує в анексованому Криму дві ТЕС. Фото: ПолитНавигатор

На зустрічі з німецькими бізнесменами Володимир Путін не планує обговорювати ситуацію навколо поставок турбін до Криму, але готовий дати роз'яснення, якщо буде потрібно. Про це повідомив прес-секретар Путіна Дмитро Пєсков.

"Якщо це питання порушуватимуть, то, звичайно, президент буде готовий дати необхідні роз'яснення. Це не зустріч сам на сам із представниками Siemens: представники Siemens будуть серед інших представників", – цитує Пєскова інформагентство "Интерфакс".

Історія навколо Siemens президенту Росії "добре відома", підкреслив Пєсков.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: За сприяння анексії Криму екс-депутатці загрожує 15 років в'язниці

Нагадаємо, "Технопромекспорт" будує в анексованому Криму дві ТЕС із використанням незаконно ввезених газових турбін Siemens. За що компанія "Сіменс технології газових турбін" подала власний позов в Арбітражний суд Москви проти двох структур "Ростех", і вимагала визнати недійсним укладений з "Технопромекспорт" контракт, а також витребувати у структур "Ростех" майно. Цей позов розглянуть 20 жовтня.

Російська влада заперечувала приналежність турбін компанії Siemens, але компанія визнала обладнання своїм.

Нагадаємо, у зв'язку із санкціями, Volkswagen заборонив продавати свої машини в Криму

Зараз ви читаєте новину «Путін готовий коментувати ситуацію з турбінами Siemens у Криму – Пєсков». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі