вівторок, 13 лютого 2018 10:12

Не розраховано під габаритні судна: опублікували фото арок Кримського мосту
6

Арки Кримського мосту
Фото: Керч.інфо
Арки Кримського мосту
Арки Кримського мосту
Арки Кримського мосту
Арки Кримського мосту

У окупованому Росією Криму продовжується будівництво Кримського мосту.

Проросійський сайт "Керчь.инфо" опублікував фото мосту, зроблені із судна, яке проходило під мостом.

"Будівництво століття вражає з усіх ракурсів, але з води можна розглянути різні цікаві деталі", - зазначається на сайті.

Раніше український експерт відзначив, що при проектуванні мосту росіяни не врахували потреби українських морських портів на Азовському морі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кримський міст: показали новий етап будівництва

"Якщо міст функціонуватиме, то там потрібно змінити конструкцію, щоб він не обмежував висоту кораблів, які можуть заходити в українські порти. Вони обмежили нам можливість заходу високотоннажних суден в акваторію Азовського моря. Це теж такий економічний тиск, економічна блокада українських портів", - заявив голова громадської ліги "Україна-НАТО" Сергій Джердж.

В анексованому Криму російські окупанти почали споруджувати залізничні прольоти на мосту через Керченську протоку, який з'єднає РФ з анексованим Кримом. У прольотах з'явилося більше металоконструкцій, які служать основою під залізницю.

Зараз ви читаєте новину «Не розраховано під габаритні судна: опублікували фото арок Кримського мосту». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

48

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі