вівторок, 20 березня 2018 13:32

"Не підтримала вибори в Криму" - з пенсіонеркою жорстоко розправився лікар - відео

"Не підтримала вибори в Криму" - з пенсіонеркою жорстоко розправився лікар - відео
Не пішла на вибори – вигнали з лікарні: у Криму жорстоко вчинили з пенсіонеркою. Фото: кадр відео

В окупованому кримському селі Совєтське пенсіонерку вигнали з лікарні за те, що вона відмовилась голосувати на президентських псевдовиборах РФ.

Такий ролик на своїй сторінці в Facebook розмістив Rustem Mennanov.

"Після виборів паскудство триває", - зазначив він.

Жінка розповіла, що 16 березня вона потрапила до районної лікарні зі скаргами на сильні болі в нирках.

У день псевдовиборів 18 березня до неї підійшов завідувач хірургічним відділенням Василь Дорошенко і запитав, чи голосуватиме вона. Жінка відповіла, що не піде, лікар попросив назвати причину небажання голосувати.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Росія скоїла в Криму "абсолютний злочин" - Кисельов

"Я йому сказала:" Василю Лазаровичу, я вас ціную як лікаря і поважаю як людину, але через себе я переступити не можу. Вибачте, будь ласка, я не піду". Він мені відповів: "У такому випадку, і я через себе переступати не буду", - заявила жінка.

19 березня у неї взяли кров для аналізів на виписку. Виписали її через те, що вона не була на виборах. У лікарні жінка пробула всього три дні.

Низка країн висловилися на підтримку територіальної цілісності України та не підтримали президентські псевдовибори в окупованому Криму. Сайт Gazeta.ua зібрав заяви підтримки України та засудження дій РФ.

Зараз ви читаєте новину «"Не підтримала вибори в Криму" - з пенсіонеркою жорстоко розправився лікар - відео». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі