пʼятниця, 10 липня 2020 09:18

Назвали чисельність російських військ в окупованому Криму

Назвали чисельність російських військ в окупованому Криму
Сергій Наєв повідомив чисельність російських військ в окупованому Криму. Фото: скрін з відео

На території Криму перебуває 32,5 тис. кадрових російських військових, Сухопутне угруповання збройних сил Російської Федерації у Криму складається з 11,5 тис. особового складу.

Про це командувач Об'єднаних сил ЗСУ Сергій Наєв заявив в ефірі ток-шоу "Право на владу".

На території окупованого Криму знаходяться 200 бронемашин, 31 танк, 100 артилерійських систем, 34 вертольоти, 63 літаки, 684 одиниці військової техніки, 32 500 російських військовослужбовців. З них 11,5 тисяч військових - сухопутне угруповання. Воно складається з двох бригад і одного батальйону

Окрім того, в Криму присутні російські Військово-морські сили та сили і засоби протиповітряної оборони.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Криму розпочалися масштабні військові навчання

"Ми постійно готуємось до адекватних дій у відповідь. Ми готуємось відбити наступ та не дати ворожому чоботу ступити на українську землю. На даний час загрози, безпосередньої агресії з тимчасово окупованої території Криму по відоношенню до Херсонській області не встановлено", - заявив генерал-лейтенант.

ЗСУ готуються відбивати наступ російських військ по всій лінії кордону з РФ. Однак передумов для наступу з Криму наразі не бачать.

Про це заявив командувач Об'єднаних сил ЗСУ Сергій Наєв в ефірі ток-шоу "Право на владу".

Зараз ви читаєте новину «Назвали чисельність російських військ в окупованому Криму». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі