пʼятниця, 07 квітня 2023 07:13

Спецтема: Війна Росії проти України

Наркомани та алкоголіки будують укріплення у Криму: подробиці від Генштабу

Наркомани та алкоголіки будують укріплення у Криму: подробиці від Генштабу
Окупанти залучають наркоманів до будівництва оборонних споруд в Криму – Генштаб. Фото: розміщене на ukrinform.ua

У населених пунктах Джанкойського району окупованого Криму російські загарбники залучають до будівництва фортифікаційних споруд місцеве населення.

До інженерних робіт переважно залучаються чоловіки, більшість з яких наркомани та алкозалежні. Про це повідомив Генштаб Збройних сил України у ранковому зведенні.

За даними командування, люди не отримають обіцяні гроші за роботу або отримують не в повному розмірі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Звільнення Криму – це питання місяців" – до чого росіяни готуються на півострові

"Зафіксовано випадки, коли обдурені люди відмовляються йти на подальшу співпрацю. Після чого озброєні окупанти силою примушують їх копати траншеї", – додали в Генштабі.

Про зведення укріпспоруд просто на пляжах біля Євпаторії стало відомо у березні. Ця інформація набула розголосу. В соцмережах публікували відповідні відео. Місцеві жителі стали нарікати на можливий "несезон" у Криму через укріплення на пляжах.

Підготовляти лінії оборони в Криму російські терористи почали особливо активно з початку 2023 року, хоча перші захисні споруди почали з'являтися на острові восени торік.

Гауляйтер Кримського півострову Криму Сергій Аксьонов заявляв, що Україна нібито не зможе деокупувати півострів завдяки фортифікації та формуванню оборони.

Зараз ви читаєте новину «Наркомани та алкоголіки будують укріплення у Криму: подробиці від Генштабу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі