неділя, 09 серпня 2020 15:51

На севастопольських пляжах водяться щурі

На севастопольських пляжах водяться щурі
На пляжі в Севастополі живуть щурі. Фото: pixabay

На одному з пляжів окупованого Севастополя сім'я помітила щурів.

Гризуни ховалися під дерев'яним парапетом, а в сутінках вилізли назовні, заявила жителька Севастополя Наталія Голубєва, передає Еспресо.TV

"Нещодавно, як зазвичай, прийшли в Парк Перемоги ввечері подивитися на захід сонця, на другий пляж, якщо рахувати від рятувальної станції, і сіли на дерев'яний парапетик", - каже жінка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Криму спотворили унікальний пляж

Вона стверджує, що приблизно за півгодини з-під цього парапету вибралося ціле сімейство щурів, яке стало прогулюватися пляжем.

"Ми зрозуміли, що вони під цією штукою просто живуть! Потруїли б або що ... Цього не повинно бути на пляжі". - зробила висновок Голубєва.

Вона попередила містян і гостей, що таке явище можна зустріти на пляжах Севастополя.

"Це страшно противно було спостерігати", - поділилася враженням Наталія і попросила відвідувачів місць відпочинку не залишати і не розкидати їжу на пляжах, яка приваблює гризунів.

В анексованому Криму охоронець одного з санаторіїв за допомогою нагайки прогнав з пляжу сім'ю з дитиною. Заяв в правоохоронні органи щодо цього інциденту не надходило.

Зараз ви читаєте новину «На севастопольських пляжах водяться щурі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі