неділя, 02 вересня 2018 19:51

На адмінкордоні із Кримом створюють штучні черги

На адмінкордоні із Кримом створюють штучні черги
На кордоні з півостровом спостерігаються штучні черги. Фото: JHJ

Російські прикордонники створюють штучні черги на адміністративному кордоні з анексованим Кримом.

Також так звана "влада" додатково підсилює пости військовими. Про це повідомляє Азово-Чорноморське регіональне управління Держприкордонслужби України у Facebook.

"Співробітники Держприкордонслужби не фіксували ніяких скупчень перед українським КПВВ, але в той же час сьогодні близько 200 автомобілів чекали своєї черги перед так званим "пунктом пропуску" (в Криму ), - йдеться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Переселенці розповіли, що потрібно для вивезення речей з Донецька

За словами українських прикордонників, ніяких причин для затримок не було, оскільки в середньому за добу через КПВВ Чонгар у бік Криму адмінкордон перетинає близько 400-500 автомобілів.

"Тобто майже половина транспортних засобів, які перетинають адмінкордон за всю добу, відразу стояли в черзі, створеній, імовірно, для "картинки туристичного потоку" або небажання якісно працювати", - додали у відомстві.

У Житомирській області прикордонники викрили канал переміщення до України пропагандистських книг із Росії, заборонених для ввезення. Авто з вантажем пропагандистської літератури затримали під час проходження митного контролю.

Зараз ви читаєте новину «На адмінкордоні із Кримом створюють штучні черги». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі