четвер, 11 травня 2017 14:42

Кримчани масово роблять українські закордонні паспорти

Кримчани масово роблять українські закордонні паспорти
Більшість людей в окупованому Криму хочуть мати українські біометричні паспорти

Більшість людей в окупованому Криму хочуть мати українські біометричні паспорти, а не російського агресора.

За інформацією групи "Інформаційний спротив" з посиланням на дані Державаної міграційної служби, за 2014-2015 роки понад 57 тис. жителів окупованого Криму отримали українські закордонні паспорти: 26 140 біометричних закордонних паспортів; 18 622 небіометричні закордонні паспорти; 5304 біометричні документи для виїзду за кордон дітей до 16 років; 7075 небіометричних документів для виїзду за кордоном дітей до 16 років.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Штампи і кліше з Росії: прикордонники затримали злочинців

"Не секрет, що жителі окупованого Криму, зокрема хто радісного закликав Путіна, вже давно роблять українські біометричні закордонні паспорти. Не хочуть вони милуватися красою російського Уралу і "Золотого кільця", хоч убий", - підсумував координатор групи "Інформаційний спротив" Дмитро Тимчук.

Україна не повинна проявляти симпатію до жителів Криму, які відмовилися від українських паспортів. Навіть якщо вони захочуть відновити українське громадянство після отримання Україною безвізового режиму з Євросоюзом. Вони заслуговують тільки на покарання. Таку заяву зробив лідер Меджлісу кримськотатарського народу Рефат Чубаров.

Зараз ви читаєте новину «Кримчани масово роблять українські закордонні паспорти». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі