середа, 17 жовтня 2018 19:28

Кримчани дуже налякані: Денісова звернулася до ООН

Кримчани дуже налякані: Денісова звернулася до ООН
Денісова звернулась до ООН через теракт в Керчі. Фото: Colonel Cassad

Український омбудсмен Людмила Денісова звернулася до своєї російської колеги з вимогою терміново прибути до Керчі для надання допомоги усім, хто постраждав під час теракту в коледжі.

Також Денісова звернулася з цього приводу до ООН та Ради Європи. Про це омбудсмен розповіла на своїй сторінці в Facebook.

"Я вже говорила з кримчанами, вони дуже налякані. Зараз родинам загиблих та поранених як ніколи необхідна психологічна підтримка та медична допомога. Я прошу омбудсмана РФ Тетяну Москалькову терміново прибути до Керчі", – зазначила Денісова.

Український омбудсмен наголошує, що ситуація вимагає негайного втручання міжнародної спільноти.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Теракт в Керчі: показали фото вбитого стрільця

"Я звернулась до глави контртерористичного управління ООН Володимира Воронкова та генерального секретаря Ради Європи Турбйорна Ягланда. Я прошу сприяти розслідуванню жахливої трагедії та вжити необхідних заходів задля безпеки людей", – написала Денісова.

В окупованій Керчі внаслідок теракту в коледжі загинули 18 чоловік, більшість - студенти. Також близько 70 осіб отримали поранення. Кривавий розстріл влаштував студент коледжу 18-річний Владислав Росляков.

Зараз ви читаєте новину «Кримчани дуже налякані: Денісова звернулася до ООН». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі