неділя, 02 квітня 2023 13:34

Спецтема: Війна Росії проти України

"Крим. Ялта. 2023" – ГУР заінтригувало фотографією з тилу окупантів

Головне управління воєнної розвідки заінтригувало опублікованим знімком.

Стверджується, що на фото зображено українського розвідника, який виходить з води у Ялті тимчасово окупованого Криму. Світлину ГУР поширило в Telegram 2 квітня.

"Крим. Ялта. 2023", – підписано фото.

Допис розвідники супроводили хештегом "працює ГУР".

Автор: t.me/s/diukraine
  ГУР показало фото розвідника, який виходить з води нібито у Ялті
ГУР показало фото розвідника, який виходить з води нібито у Ялті

Тим часом російські загарбники не вірять, що цього року в Криму буде курортний сезон і активно риють окопи на пляжах. Зокрема, довгі лінії фортифікаційних споруджень з'явилися на узбережжі Євпаторії.

Кадри із супутника показують, що окопи зайняли практично всі пляжі окупованого міста.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "З ППО у Криму сміються вже в РФ": Ташева розповіла про паніку росіян

Раніше ЗМІ повідомляли, що підготовляти лінії оборони в Криму російські терористи почали особливо активно з початку 2023 року, хоча перші захисні споруди почали з'являтися на острові восени торік.

2 квітня секретар Ради національної безпеки та оборони Олексій Данілов оприлюднив орієнтовні 12 кроків деокупації Криму, які розробляються із залученням широкого кола фахівців та експертів.

План включає, зокрема, негайний виїзд з півострова громадян РФ, обговорення проєкту пам'ятника "русский военный корабль идёт нах*й", а також перейменування Севастополя, ймовірно, на Ахтіар.

Зараз ви читаєте новину «"Крим. Ялта. 2023" – ГУР заінтригувало фотографією з тилу окупантів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі