четвер, 20 грудня 2018 12:44

"Хтось із українських моряків мав загинути" - Путін про атаку в Керченській протоці

"Хтось із українських моряків мав загинути" - Путін про атаку в Керченській протоці
Путін знов звинувачує Україну в російській агресії - фото УНІАН

Президент Росії Володимир Путін знов назвав напад на українські судна в Керченській протоці передвиборчою провокацією.

Цього разу він заявив, що українська влада спеціально відправила кораблі в Азовське море, щоб моряки загинули, повідомляє ТСН.

"Їх вони послали і розраховували, щоб хтось із них загинув насправді", - стверджує Путін. Додав, що нібито українські владні кола незадоволені тим, що моряки вижили під час нападу російських суден.

Про обмін полоненими Путін заявив, що розмовляв про це зі своїм кумом Віктором Медведчуком.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Путін публічно зізнався у окупації Криму

"Щодо обміну, ми цим займалися. Ось пан Медведчук за дорученням Порошенка, до речі кажучи, постійно цим займається, і нещодавно зовсім приїжджав до Москви, і ставив питання про звільнення українських військових, затриманих у Керченській протоці, точніше у Чорному морі, але я вже сказав, це питання можна буде вирішувати тільки після завершення кримінальної справи", заявив президент РФ.

Командир українського буксира "Корець" Олександр Григоревський розповів про перекидання українських кораблів із Одеси до Маріуполя. Точно таким же маршрутом він пройшов 23-25 вересня на своєму буксирі та кораблі "Донбас"

Зараз ви читаєте новину «"Хтось із українських моряків мав загинути" - Путін про атаку в Керченській протоці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі