вівторок, 03 грудня 2019 11:12

Дружина учасника "Кварталу 95" має бізнес в Криму

Дружина учасника "Кварталу 95" має бізнес в Криму
Андрій Чивурін є редактором "Ліги сміху" - проєкту студії "Квартал 95". Фото: kvartal95.com

Дружина редактора гумористичного шоу виробництва студії "Квартал 95" "Ліга сміху" Андрія Чивуріна Лариса володіє готелем в окупованому Росією Криму.

Це порушує санкції Євросоюзу і України. А через те, що в цій схемі також бере участь британська філія найбільшого в світі депозитарного американського банку Bank of New York Mellon, кримський бізнес Чивуріної може порушувати і американські санкції, йдеться у спільному розслідуванні видання "Настоящее Время" і проекту "Муниципальный сканер".

Кіпрські компанії, через які дружина коміка володіє бізнесом, пов'язані з великою будівельно-девелоперською компанією ТММ, де та є фінансовим директором.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Незважаючи на санкції: дороги в Криму будує техніка з Європи

За даними розслідувачів, пансіонат Севастополь зареєстровано в росреєстрі в серпні 2016 року, а частки в ньому розподілені так: 99% належать кіпрській фірмі TMM REAL ESTATE DEVELOPMENT PUBLIC LIMITED, а 1% - директору ялтинського готелю Віктору Лактіонову.

В інтерв'ю журналістам видання Лариса Чивуріна підтвердила, що володіють пансіонатом Севастополь і кіпрськими компаніями, проте заявили, що наразі не ведуть жодної діяльності в Криму.

На Вінничині в окрузі №14 перемогла кандидатка "Слуги народу", що має бізнес в окупованому Криму. Ірина Борзова - донька продюсера "Ліги сміху". Борзовій 36 років, має бізнес із постачання готових страв, надання майна в оренду, організації різних заходів і розваг. Торік задекларувала 2,1 млн грн.

Зараз ви читаєте новину «Дружина учасника "Кварталу 95" має бізнес в Криму». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі