неділя, 04 листопада 2018 14:18

Дозвіл на творчу діяльність: у Севастополі будуть контролювати вуличних музикантів

Дозвіл на творчу діяльність: у Севастополі будуть контролювати вуличних музикантів
У Севастополі вуличним музикантам будуть видавати дозволи на виступи. Фото: Human

В окупованому Севастополі вуличним музикантам тепер потрібно буде погоджувати з "владою" програми своїх виступів на відкритих майданчиках міста.

Дозволи для артистів буде видаватися на місяць. Про це повідомляє прес-служба "уряду" міста.

Слідкувати за узгодження виступів буде так зване російське Головне управління культури уряду Севастополя. Воно буде видавати вуличним музикантам дозволи для ведення творчої діяльності на майданчиках Приморського бульвару, в парку імені Ахматової і в Рибальському сквері.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Крим накрила епідемія небезпечного захворювання: подробиці

Керівник управління Микола Красницький зазначив, що такі заходи потрібні для того, щоб відрегулювати "якість їх програм і звуку, який не повинен заважати городянам". У свою чергу "глава" окупованого міста Дмитро Овсянніков вважає, що обмеження для музикантів дозволять знизити кількість скарг на шум, що надходять від жителів міста.

Раніше, у центрі анексованого Сімферополя вуличні музиканти заспівали "Я не здамся без бою" відомої української групи "Океан Ельзи". Відповідне відео опубліковали в Facebook.

Зараз ви читаєте новину «Дозвіл на творчу діяльність: у Севастополі будуть контролювати вуличних музикантів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі