субота, 21 квітня 2018 14:40

До Криму завезли атомні боєголовки та почали відновлювати закинуте сховище ядерної зброї

До Криму завезли атомні боєголовки та почали відновлювати закинуте сховище ядерної зброї
У Криму розгорнули масштабне відновлення радянського сховища ядерної зброї. Фото: Vvprohvatilov

На окупованому півострові, в Феодосі почали відновлення старого радянського сховища ядерної зброї. За наявною інформаціє, зараз на території Криму є 6 атомних боєголовок.

Про це розповів народний депутат України, лідер кримських татар Мустафа Джемілєв, передає Zn.ua.

Він заявив, що розміщення російської ядерної зброї на території півострова є порушенням Будапештського меморандуму, адже Крим - юридично український півострів.

"Я звертався до Міністерства закордонних справ, з багатьма депутатами говорив про те, що нам необхідне сприяння МАГАТЕ. Адже загроза нависла не тільки над Україною, а й над усім Чорноморським басейном", - сказав Джемілєв.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Соціологи показали, як українці ставляться до війни на Донбасі

Зазначається, що навколо колишнього сховища ядерної зброї виставили охорону, розпочалося масштабне відновлення об'єкта. Однак, інформація про розміщення ядерних боєголовок на території Криму досі офіційно не підтверджена.

Російське телебачення готує населення до можливої війни зі США. Людям радять, де краще пересидіти падіння атомної бомби і дають поради з основ виживання.

Зараз ви читаєте новину «До Криму завезли атомні боєголовки та почали відновлювати закинуте сховище ядерної зброї». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі