середа, 17 жовтня 2007 07:11

Зварювальник украв куртку в "Джамбо"

У ніч на понеділок у боулінг-клубі "Джамбо", що на Петрівці по просп. Московському, 20б, у 34-річного киянина Володимира спробували вкрасти шкіряну куртку.

Чоловік приїхав у боулінг-клуб разом із п"ятьма колегами близько другої ночі. Замовили дві доріжки. Киянин повісив чорну шкірянку на стілець, звернув увагу, що троє чоловіків на сусідній доріжці грали напідпитку. Через певний час Володимир побачив одного з них одягненого в його куртку. Викрадач ішов до ліфта.

— Я йому кажу: "Це ж моя, віддай!". А він — "Відчепись!" і швидко йде до ліфта, — згадує Володимир.

Виникла сутичка. Володимир смикав невідомого й при цьому розірвав на шкірянці накладну кишеню. Адміністратор викликав міліцію. До клубу прибув наряд Оболонського відділу Державної служби охорони.

— Підозрюваний, незважаючи на свідків і докази, твердив, що навіть не одягав куртки. Він узагалі — трохи дивакуватий, — говорить молодший інспектор ДСО Микола Комар.

Викрадач Олег, 34 роки, родом із Житомирщини. У Києві працює зварювальником на приватному підприємстві. До боулінг-клубу прийшов разом із бригадиром та колегою. Бригадир оправдовував затриманого, казав, що той випадково переплутав одяг. У кишенях шкірянки лежали портмоне, документи, ключі від квартири й авто. Потерпілий Володимир пропонував залагодити конфлікт мирно. Запропонував Олегові відшкодувати ринкову вартість куртки — $300 — та забрати її собі. Той відмовився.

Затриманого доправили до Оболонського райуправління міліції.

Зараз ви читаєте новину «Зварювальник украв куртку в "Джамбо"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі