середа, 25 листопада 2020 21:44

Жовтневий палац та санаторії - у Федерації профспілок арештували нерухомість

Жовтневий палац та санаторії - у Федерації профспілок арештували нерухомість
Федерацію профспілок України підозрюють у шахрайстві. Фото: Concert.ua

Суд заарештував нерухомість Федерації професійних спілок України.

Підозрюють у незаконному відчуженні у Фонду держмайна, йдеться у чотирьох ухвалах Печерського районного суду міста Києва, опублікованих у Єдиному державному реєстрі судових рішень.

"Досудовим розслідуванням встановлено, що службовими особами Федерації професійних спілок України та інших суб'єктів господарської діяльності привласнено ряд об'єктів нерухомого майна державної власності в особливо великих розмірах", - йдеться в ухвалах суду.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Шахраї придумали нову схему вимагання грошей у власників авто

У списку арештованої нерухомості є Будинок профспілок на майдані Незалежності, Жовтневий палац, ресторанний комплекс на Трухановому острові, будівля на Контрактовій площі, 10, учбово-спортивна база "Святошин", санаторій "Жовтень" у Конча-Заспі, санаторії та інша нерухомість у Києві, Одесі, Ужгороді, Луцьку та Трускавці на Львівщині.

У Києві шахраї привласнили приміщення в Дарницькому районі, де розміщуються органи МВС. Викрали за допомогою підробних документів будівлю площею майже 90 кв.м. та вартістю понад 3 млн грн.

Зараз ви читаєте новину «Жовтневий палац та санаторії - у Федерації профспілок арештували нерухомість». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі