четвер, 13 вересня 2018 13:53

Знову свято і перекриті дороги – розповіли про плани КМДА

Знову свято і перекриті дороги – розповіли про плани КМДА
23 вересня рух транспорту буде обмежено

Під час святкування 23 вересня Всеукраїнського свята подяки у Києві змінять маршрути наземного пасажирського транспорту. Рух буде обмежено.

Про це повідомляє прес-служба КМДА.

"Під час підготовки та проведення заходу з 21:00 21 вересня до 06:00 24 вересня передбачена заборона руху всіх видів транспорту вулицею Хрещатик (від перетину з вул. Богдана Хмельницького до перетину з Алеєю Героїв Небесної сотні)", – зазначено в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Безлімітно їздити транспортом і відвідувати музеї - у Львові запрацює туристична картка

Також з 06:00 до 24:00 23 вересня буде діяти обмеження руху транспорту двома крайніми правими смугами руху Хрещатиком на ділянці від Бессарабської площі до вулиці Богдана Хмельницького в напрямку руху до Європейської площі.

"На час проведення заходу змінять роботу маршрути наземного пасажирського транспорту, які курсують вказаними ділянками. Про це буде повідомлено додатково", – інформує прес-служба КМДА.

Якщо автобусний маршрут збитковий, його має оплачувати місцева рада.

Якщо автобусний маршрут збитковий, його має оплачувати місцева рада.

Є 2 можливі шляхи вирішення цієї проблеми. Перший - тариф, який би давав можливість перевізникам забезпечувати рентабельність своєї роботи. Другий варіант - дотування місцевих органів самоврядування. Тобто громади, яка там проживає.

Зараз ви читаєте новину «Знову свято і перекриті дороги – розповіли про плани КМДА». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі